• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Межкомнатные двери

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение LarisaIvanova » 03.02.2026, 15:00 »

Межкомнатные двери

Сначала боялась покупать межкомнатные двери через интернет, но консультация по телефону развеяла все сомнения - https://assist.kiev.ua/ru/catalogue/mezhkomnatnyie-dveri.html выбрали экошпон с черным стеклом. Хотя склад находится в Киеве, доставку в Одессу организовали оперативно. Всё приехало в надежной упаковке, фурнитуру положили именно ту, что заказывали. Качество дверей превосходное, смотрятся очень стильно. Приятно, что в Украине есть надежные магазины с честными ценами и ответственным подходом. Теперь за дверями — только к вам!
LarisaIvanova
Житель форума

Байк: байк

Сообщение MotoRak » 26.02.2026, 23:22 »

А мені подобаються двері зі скла і дерева.. дуже гарно виглядають

Добавлено спустя 1 минуту 12 секунд:
А розкажіть но мені де ви купуєте меблі? Де подивитись гарну консоль? Треба не дуже дорогу але красиву.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 02.03.2026, 12:07 »

MotoRak писал(а):А мені подобаються двері зі скла і дерева.. дуже гарно виглядають

Добавлено спустя 1 минуту 12 секунд:
А розкажіть но мені де ви купуєте меблі? Де подивитись гарну консоль? Треба не дуже дорогу але красиву.

Якщо простір обмежений, краще шукати моделі на високих тонких ніжках, вони візуально не захаращують кімнату. Звертайте увагу на якість кріплень та стійкість, особливо якщо плануєте ставити на неї важкі лампи чи вази.

Матеріал має значення не лише для вигляду, а й для довговічності: МДФ з хорошим покриттям зараз виглядає не гірше за дерево, але коштує в рази дешевше. Якщо хочеться знайти щось стильне і за адекватні гроші, то ці консолі https://stul-i-stol.com.ua/ua/dekor/koncoli/ цілком підходять під запит, там зазвичай гарний вибір кольорів та форм, від класики до лофту. Металевий каркас, до речі, зараз у тренді - він найнадійніший у плані зносостійкості.

Не економте на висувних механізмах, якщо модель із шухлядами. Дешева фурнітура почне гриміти вже за місяць, тому краще перевірити плавність ходу одразу. Для передпокою краще брати варіанти з глибиною до 30–35 см, щоб не перекривати прохід, а от для вітальні можна придивитися і до ширших моделей.

А ви плануєте ставити її окремо чи як доповнення до вже наявного гарнітура? Від цього залежатиме, чи варто підбирати ідеальний тон у тон, чи можна зіграти на контрасті.
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Кто сейчас на сайте