• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Порадьте аксесуари для ялинки

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг, Versus

Автор

Сообщение dimirov » 26.10.2024, 21:45 »

Порадьте аксесуари для ялинки

Планую цьогоріч трохи оновити декорації на ялинку і подумав про аксесуари, що зможуть надати їй незвичний та особливий вигляд. Хочу поєднати щось класичне з сучасним стилем, але так, щоб усе виглядало гармонійно. Може, хтось підкаже, які прикраси зараз модні? Чи краще зосередитися на вінтажних аксесуарах? Де купували, як вам якість, що порадите?
dimirov
Житель форума

Байк: Ява

Сообщение MotoRak » 26.10.2024, 21:45 »

Особисто я минулого року вирішив купити комплект вінтажних прикрас - знайти їх було не так легко, але вийшло! Виглядали вони дуже гарно, особливо зі старовинними іграшками, які дістались мені від бабусі. Вони додали особливого шарму ялинці, створивши відчуття святкової магії.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 26.10.2024, 21:45 »

Я обрав більш сучасний варіант - мінімалістичні прикраси та дерев'яні аксесуари в нейтральних тонах. Мене приємно здивувала якість - виготовлені вручну, і кожен елемент мав свою унікальність. Особливо класно, що це екологічний варіант і потім можна використовувати такі прикраси і для інших свят.
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение pipega » 26.10.2024, 21:45 »

Цього року спробував прикрасити ялинку трохи інакше - додав власноруч зроблені аксесуари! Для цього використав маленькі дзвоники, сушені апельсини, шишки та гілочки, що пахнуть просто неймовірно! До цього всього додав кілька світлодіодних гірлянд теплих відтінків, які придбав в магазині ZELENA, а також аксесуари https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor/novogodni ... dlya-iskusstvennykh-yeley.html
Цей підхід не тільки додав оригінальності, але й зробив ялинку більш особистою та унікальною. А ще діти отримали неабияке задоволення від процесу, та й результат всім сподобався. Можливо, такий підхід не підійде для кожного, але я точно знаю, що цей декор залишиться у пам’яті нашої родини надовго!
pipega
Житель форума

Байк:

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость