• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Солнечная панель

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение NiKoSha » 28.06.2023, 21:48 »

Солнечная панель

Есть на форуме люди которые ставили уже солнечные панели? Поделитесь опытом.
NiKoSha
Посетитель

Байк: Honda Steed 400

Сообщение MaRiAn » 29.06.2023, 00:59 »

Я устанавливал солнечные панели, и могу поделиться своим опытом. При выборе панелей, я обращал внимание на качество и эффективность. Вот, например, я выбрал модель Altek ALM-340M-120 ссылка: https://vencon.ua/products/altek-alm-340m-120 . Они обладают высокой производительностью и надежностью. Монтаж панелей требует профессионального подхода, поэтому я также рекомендую обратиться к специалистам.
MaRiAn
Посетитель

Байк:

Сообщение Ruslan45 » 09.07.2023, 12:16 »

Зимой маловато вырабатывают
Ruslan45
Житель форума

Аватара

Байк:

Сообщение tutorial » 03.07.2025, 11:51 »

NiKoSha писал(а):Есть на форуме люди которые ставили уже солнечные панели? Поделитесь опытом.
Все більше українців усвідомлює переваги сонячної енергетики, і це не просто тренд, а усвідомлений вибір на користь економії, екології та енергетичної незалежності. Особисто я переконався у цьому на власному досвіді.
Встановивши сонячну систему, я зробив вибір на користь майбутнього. І знаєте, що? Жодного разу не пошкодував! Вже майже рік моя система працює як годинник, і я не бачу жодної вади.
Якщо ви думаєте про перехід на сонячну енергію, не відкладайте це на потім. Майбутнє вже тут Solar Invest Group і воно доступне кожному! Зробіть крок до енергетичної незалежності, економії та екологічно чистого майбутнього вже сьогодні.
tutorial
Уже был

Байк:

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость