• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Хто зараз займається пригоном автомобілів з Америки?

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг, Versus

Автор

Сообщение pipega » 10.09.2025, 21:39 »

Хто зараз займається пригоном автомобілів з Америки?

Хочу купити авто з США, але не знаю, з чого почати. Чув, що можна знайти машини в хорошому стані за вигідною ціною, але не розумію, як це працює. Хтось може порадити, хто зараз займається пригоном авто з Америки і як це все організувати? Чи є компанії, які займаються цим під ключ?
pipega
Житель форума

Байк:

Сообщение MotoRak » 10.09.2025, 21:40 »

Я також цікавився цією темою. Знаю, що є кілька компаній, які займаються пригоном автомобілів з США. Вони пропонують повний спектр послуг: від підбору авто на аукціонах до доставки та розмитнення в Україні. Це зручно, бо можна отримати авто без зайвих турбот. Але варто звертати увагу на репутацію компанії та умови договору.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 10.09.2025, 21:40 »

Ми з другом нещодавно скористалися послугами такої компанії. Вони допомогли вибрати авто, організували доставку та розмитнення. Все пройшло без проблем, і ми задоволені результатом. Єдине, що потрібно враховувати – це додаткові витрати на ремонт, якщо машина була з незначними пошкодженнями.
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение dimirov » 10.09.2025, 21:40 »

Я сам вирішив купити авто з закордону і звернувся до компанії Bex Auto, яка приганяє під ключ машини з америки. Весь процес був прозорим, від вибору авто на аукціоні до доставки та розмитнення в Україні. Машина прибула в хорошому стані, без прихованих дефектів, і всі документи були оформлені правильно, що одразу виключило будь-які проблеми з реєстрацією.
Крім того, компанія надала детальний звіт по історії машини та технічному стану, що дозволило впевнено приймати рішення. Загалом, співпраця з Bex Auto значно спростила весь процес, дозволила заощадити час і отримати авто, яке повністю відповідало моїм очікуванням.
dimirov
Житель форума

Байк: Ява

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость