• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Темне пиво

Модераторы: СкрытыйМодератор, Versus

Автор

Сообщение Yeees » 25.11.2023, 19:36 »

Темне пиво

Привіт друзі! Я полюбив з недавніх пір саме темне пиво, але в супермаркеті його частіше всього немає. Порадьте дійсно смачне темне пиво, та інтернет-магазин в якому його можна придбати.
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 25.11.2023, 19:45 »

Я останнім часом також полюбив саме темне пиво, і замовляю його давно в інтернеті, це зручно, тому що завжди є великий вибір, та ціни значно вигідніші. Тобі від себе можу порадити хороший інтернет-магазин, в якому ти точно знайдеш смачне пиво.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 25.11.2023, 19:50 »

Я вже переглядав в інтернеті декілька варіантів пива, але поки нічого не обрав. Мені дуже цікаво дізнатися, яке саме темне пиво любиш ти? Хочу також щоб ти залишив посилання на магазин, де його купуєш.
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 25.11.2023, 20:09 »

Дуже смачне пиво для мене на даний момент Guinness Draught, темне, 4,2%, з/б, 0,44 л https://maudau.com.ua/category/pyvo/product_brand=guinness яке я вже багато разів купував в інтернет-магазині Maudau. Пиво має гладкий, вершковий смак з нотками смаженого ячменю, какао, кави, диму, деревного вугілля і сухим посмаком з шоколадним відтінком.

Зараз на дане пиво діє дуже не погана знижка, яка допоможе тобі не погано зекономити. Тим більше доставка у них дуже оперативна, по всій Україні.

Изображение
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость