• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Яку електричну зубну щітку краще купити?

Модераторы: СкрытыйМодератор, Versus

Автор

Сообщение MotoRak » 13.04.2023, 23:13 »

Яку електричну зубну щітку краще купити?

Доброї ночі всім! Вирішив купити собі електричну зубну щітку, але не знаю яку краще обрати, оскільки завжди користувався звичайною. Порадьте мені варіанти, та магазин в якому такі щітки продаються.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 13.04.2023, 23:32 »

Звичайна зубна щітка це минулий час, вона не допомагає якісно очистити зуби.Я собі ще рік тому купив електричну, та дуже задоволений, тому правильно що ти хочеш її собі придбати.
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 13.04.2023, 23:35 »

От тому я і хочу її придбати, всі знайомі хвалять. Підкажи якщо не секрет, яка сама електрична щітка у тебе, та залиш посилання на магазин в якому ти її купував. Подивлюсь на їх асортимент та ціни.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 13.04.2023, 23:40 »

Собі я купува зубну щітку Xiaomi Electric Toothbrush T700 EU https://allo.ua/ua/jelektricheskie-zubnye-schetki/ в інтернет-магазині Алло і був приємно здивований її якістю. Ця щітка має дуже м'які щетинки, що робить її дуже приємною для використання. Крім того, вона працює дуже тихо і має довгий термін роботи на одному заряді.

Мені також сподобалася можливість налаштувати тривалість інтенсивності чищення. Загалом, я дуже задоволений покупкою і рекомендую її всім, хто шукає надійну та ефективну зубну щітку.

Изображение
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость