Нещодавно я опинилася в ситуації, коли мені була потрібна допомога кваліфікованих лікарів у Києві. Мене турбували болі в шийному відділі, що супроводжуються головними болями і запамороченнями, а препарати, що приймаються, давали лише короткочасне полегшення. Колеги з роботи настійно рекомендували клініку "Меддіагностика", наголошуючи на їхньому професіоналізмі та великому переліку медичних послуг. Записатися виявилося простіше простого: я зателефонувала за номером, знайденим на їхньому сайті
https://www.meddiagnostica.com.ua/uk/publ-kats/protruziya-diska/, і мені оперативно запропонували відповідний час. У день візиту я була приємно вражена рівнем сервісу: затишна обстановка та передове обладнання створили комфортні умови. Лікар з першого погляду зрозумів суть моєї проблеми, призначив детальне обстеження та підібрав ефективне лікування протрузії, яке справді допомогло. Завдяки їхньому грамотному підходу, я уникнула якихось неприємних наслідків. Тепер я точно знаю, куди звертатися у разі виникнення будь-яких питань, пов'язаних зі здоров'ям