• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Який букет подарувати начальнику?

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение MotoRak » 17.01.2023, 20:44 »

Який букет подарувати начальнику?

Привіт всім! Ми з колективом хочемо привітати нашого начальника з ювілеєм, подарунок є, хочемо також вручити букет квітів. Порадьте чоловічі букети квітів, та інтернет-магазин у Львові де їх можна купити.
MotoRak
Житель форума

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 17.01.2023, 20:46 »

Привіт! Я раніше навіть не знав, що для чоловіків існують букети квітів, але моя дружина мені такий вручила) Можу підказати магазин у Львові де вона його замовляла, там є з чого обрати.
Yeees
Житель форума

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 17.01.2023, 20:59 »

Доброго вечора! Я у квітах зовсім не розуміюсь, тим більше в букетах для чоловіків. Підкажи, який саме букет тобі дарувала дружина, та в якому інтернет-магазині у Львові вона його купувала?
MotoRak
Житель форума

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 17.01.2023, 21:17 »

Чоловічі букети виглядають дуже стримано, і цікаво. Дружина купувала мені такий букет квітів, в одному з найкращих квіткових магазинах у Львові Квітна https://kvitna.ua/collection/bouquets-for-men саме в ньому є букети на всі випадки життя.

Мені дружина на День народження вручила Букет «Спів осені», який складається з троянд оранжевого кольору, доповнюють букет Ілекс, Еустома, Протея, Антуріум, Котінус, Жоржина. В магазині є онлайн вітрина з відео та аудіо до кожного букета, тому його можна добре розглянути перед замовленням. Працює він цілодобово, та доставляють квіти упродовж години по всьому Львову, також по бажаню, можуть покласти записку з поздоровленням. Всі квіти у свіжому вигляді, мені сподобалось оформлення, воно особливе. Якщо ти не зможеш сам обрати, в самому магазині з радістю допоможуть флористи, які про квіти знають все. Також можна замовити букет по індивідуальному дизайну, тобто з яких ти сам захочеш квітів. Букети від 2500 гривень, доставляють безкоштовно.

Изображение
Yeees
Житель форума

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение ira19840 » 11.02.2023, 15:23 »

Если уж букет, то лучше мясной или что-то типа этого.
ira19840
Житель форума

Байк:

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость