Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг
Щоб полив саду не перетворювався на боротьбу із заломами шланга, я раджу обирати багатошарові варіанти з якісним армуванням. Хороший шланг має бути достатньо м’яким, але при цьому витримувати високий тиск і не дубіти від холодної води. Я замовляю обладнання для свого городу в інтернет-магазині MarketSV, оскільки вони мають великий вибір моделей для професійного та побутового використання. Там можна придбати довговічні поливальні шланги https://marketsv.com.ua/sad-ogorod-uk/shlangi-uk/polivochnye-shlangi-uk які легко змотуються на котушку і не займають багато місця. Також на сайті завжди є конектори, розпилювачі з різними режимами струменя та візки для зручного транспортування шланга по території. Тепер догляд за газоном та клумбами приносить лише задоволення, а техніка працює безвідмовно.Faktor писал(а):Стаття надала мені чітке розуміння того, чому крапельний полив є таким ефективним способом поливу та саме - як використовувати крапельну стрічку Вона пояснює, як крапельна стрічка дозволяє економити воду та знижує ризик розвитку хвороб у рослин. Особливо корисною є інформація про те, як налаштувати систему поливу, щоб вона працювала максимально ефективно.
Сейчас этот форум просматривают: 1 гость