• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Кодування від алкоголізму в Луцьку – клініка Олега Василенко

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

1 сообщение • Страница 1 из 1
Автор

Сообщение LOLipop » 19.04.2026, 23:22 »

Кодування від алкоголізму в Луцьку – клініка Олега Василенко

Привіт! Хочу поділитися нашою історією, сподіваюся, вона дасть надію тим, хто зараз у розпачі.

Мій чоловік – лучанин, корінний волинянин. Завжди був працьовитим, добрим господарем, люблячим батьком. Але після скорочення на роботі щось зламалося. Спочатку «трохи для настрою», потім пив уже щодня, а за півроку – запій на тиждень. Він перестав займатися домашніми справами, діти боялися його, я плакала щоночі. Ми пробували кодуватися в Луцьку в одній місцевій клініці, але через три місяці він зірвався.

Сусідка порадила клініку Олега Василенка. Я зайшла на сайт https://vacilenko.com/uk/koduvannya-vid-alkogolizmu-luczk/ почитала про методи. Побачила, що вони пропонують не просто «укол», а комплексний підхід: підготовка, детоксикація, кодування і підтримка психолога. Це мене зачепило.

Зателефонувала, мене вислухали, заспокоїли, пояснили, як краще поговорити з чоловіком. Він спочатку відмовлявся – мовляв, «я не хворий». Тоді в клініці запропонували мотиваційну бесіду на дому. Врач приїхав до нас у Луцьк, спокійно, без тиску, пояснив чоловікові, що алкоголізм – це хвороба, а не слабкість. І що кодування – це не покарання, а допомога. Чоловік погодився.

Ми обрали підшивку – на 3 роки. Процедуру робили в Києві (клініка знаходиться на Авіаконструктора Антонова, 5б). Але вони організували нам трансфер з Луцька, що дуже зручно. Після процедури чоловік пройшов курс реабілітації з психологом. І це змінило все! Він зрозумів, чому почав пити, навчився справлятися зі стресом, знайшов нову роботу.

Зараз минуло два роки. Чоловік тверезий, ми знову щаслива родина. Він ремонтує будинок, допомагає дітям з уроками, ми разом ходимо до замку Любарта на вихідних. Я безмежно вдячна Наркологічній клініці Олега Василенко за те, що повернули мені чоловіка.

Якщо ви зіткнулися з проблемою алкоголізму в Луцьку – не зволікайте, звертайтеся до професіоналів. Кодування в клініці Олега Василенко – це реальний шанс на нове життя.
LOLipop
Новичок

Байк: Kawasaki Ninja H2 SX SE

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость