ua|ru

Просекко

Показано 1–24 із 25

Ігристі вина в усіх асоціюються зі святом, тому настільки популярні не лише в Україні та Європі, а й у всьому світі. Просеко, нарівні з шампанським, стане чудовим вибором для різних подій і заходів. На просеко ціна може змінюватися залежно від виду, смаку, виробника та інших факторів.

Переваги купівлі просеко на WineWine

Купити оригінальне просеко в Україні дуже просто — достатньо замовити напій на сайті WineWine. Великий асортимент продукції, вигідні ціни, доставка до будь-якого відділення Нової Пошти та Укрпошти, а також кур’єром по Києву. Перед тим як перейти до замовлення, радимо більше дізнатися про види просеко, щоб зробити правильний вибір.

Різновиди Prosecco

Залежно від кількості вмісту цукру виробники виділяють декілька різновидів просеко.

Брют-кюве

Різновид ігристого з сухим смаком. Слово «брют» означає, що у вині міститься невелика кількість цукру: зазвичай менше ніж 12 грамів на літр. Слово «кюве» вказує на те, що алкоголь виготовлений шляхом змішування вин різних років або партій. Такий процес виробництва надає брют-кюве особливого характеру та складності смаку.

Екстра брют

Більш сухий різновид просеко порівняно з брют-кюве. Термін «екстра брют» передбачає, що вино містить дуже мало цукру — менше за 6 грамів на літр. Виходить дуже сухе та освіжаюче вино з вираженими фруктовими нотками.

Брют

Вміст цукру в цьому виді — менше ніж 12 грамів на літр. На відміну від брют-кюве, ігристе брют не змішують із різними сортами, це продукт у чистому вигляді. Його легко впізнати за освіжаючим фруктовим ароматом і легкій солодкуватості.

Види Просеко за рівнем газованості

Ігристість напою — його візитівка. Але вона теж може змінюватися залежно від різновиду.

Spumante

Характеризується високим рівнем газування з яскравою та тривалою грою бульбашок. Спуманте — найпопулярніший і найпоширеніший вид просеко. Він відрізняється свіжим фруктовим ароматом та освіжаючим смаком.

Frizzante

На відміну від спуманте, рівень газованості у фрізанте менш виражений. Вино, як і раніше, тішить легкою грою бульбашок, але вони вже не такі інтенсивні та швидко зникають. Це надає фрізанте ніжнішого й менш шипучого характеру.

Tranquillo

Тихе вино без бульбашок. Дуже рідкісний вид просеко, частка в загальному виробництві якого становить не більш як 5%. Транквілло відомий спокійним і гармонійним смаком без різкості.

Найкращі бренди ігристого вина Prosecco

Батьківщиною просеко вважається Італія, але в кожному регіоні є свої традиції, які дозволяють створювати унікальні та незвичайні алкогольні напої. Можна виділити найвизначніші бренди-виробники просеко.

Gancia

Італійський бренд з багатою історією виробництва вин, особливо просеко. Пропонує клієнтам широкий асортимент ігристих вин, прославився якісними та елегантними продуктами. Prosecco від Gancia відрізняється свіжим ароматом цитрусових і зелених яблук з приємною грою бульбашок.

Marca Oro

Це найбільший виробник регіону Венето, відомий колекцією преміального просеко. Технологи бренду часто використовують унікальні рецепти та ретельно вибирають білий та червоний виноград. Як наслідок, виходять високоякісні ігристі вина з яскравими фруктовими ароматами та вишуканим смаком.

Bacio della Luna

Ще один виробник преміальних видів Prosecco. Компанія відома своїми ретельно відібраними виноградними сортами та унікальними методами виробництва, які надають винам особливих характеристик: тривала витримка на дріжджах або різні варіації сухості.

Mionetto

Італійський виробник, який дійсно вважається одним із найвідоміших і найпопулярніших брендів Prosecco у світі. Вина Mionetto часто характеризуються складним і багатошаровим смаком з яскравими нотами полуниці та делікатною газованістю.

Botter

Сімейна виноробня з більш ніж сімдесятирічною історією. Спеціалізується на виробництві різних типів вин, включно з ігристими. Продукція Botter відрізняється відмінним співвідношенням ціни та якості, що робить продукт доступним і популярним серед споживачів.

Вибирайте та замовляйте просеко на сайті WineWine — і перетворіть навіть звичайний вечір на свято.